Product added to basket

Om ALÈ Teamwear

Hos ALÉ ved vi om nogen hvad der skal til, for at sikre de allerbedste forhold for rytteren. Vi er tøjleverandør til flere professionelle cykelhold, bl.a. Riwal Readynez Cycling Team, Bardiani CFS Pro Team, French Team FDJ og det franske landshold. På triathlontøjet har vi det italienske hold PPR Team med på udviklingen af tøjet.

Teamwear til vindere
Det er 30 års erfaring og knowhow, som har gjort det muligt for den velrenommerede italienske fabrik APG, at udvikle dette nye tøjmærke. Cykeltøjet og triathlontøjet er udviklet til og af cykelentusiaster med vægt på funktionalitet og nytænkning. Vi har kælet lidt ekstra for detaljerne, fordi vi ved hvor stor en forskel det gør for dig. Tøjet har bl.a. brede afslutninger, flade syninger, laserskårede indlæg, kompressionsmaterialer, skjulte eller flade lynlåse og aerodynamisk fit.

Klar til at købe teamtøj?

ALÉ ALÉ ALÉ
ALÉ udtales ikke som den lyse øl Ale, men derimod som det franske ord Allez, der betyder ‘kom så’. Hvis du elsker cykelløb, så er du uden tvivl stødt på ordet, da det bliver brugt flittigt ryttere i mellem, og som tilråb fra fans osv. Navnet er valgt fordi de repræsenterer glæden ved cykling, og fordi det bliver brugt af alle. ALÉ teamtøj er nemlig også for alle, professionelle såvel som motionsryttere.

Teamwear i konstant udvikling
Hele produktionen af ALÉ er samlet i én virksomhed, og det giver unikke muligheder omkring styring af processen fra start til slut. Der er 100% kontrol med alt helt fra styling af materialerne, til syning og pakning af tøjet. Det hele er samlet i det moderne anlæg Bonferraro af Sorga, som er beliggende i provinsen Verona. Netop fordi hele produktionen er samlet ét sted, giver også mulighed for at skabe et produkt som er i konstant udvikling. Vi udvikler ALÉ tøjet i samarbejde med professionelle cykelryttere, som har valgt at dele ud af deres erfaringer. Der bliver bl.a. testet i vindtunnel, for at sikre maksimum performance.
ALÉ er eksemplet på hvordan man kan bruge fortiden til at komme til tops i fremtiden.

Vi tænker på miljøet
Fabrikken hvor vores tøj produceres, APG, er meget bevidste om deres påvirkning på miljøet. Ikke alene opfylder APG de strenge europæiske krav, men går også et skridt videre end det. Der bruges fx kun vandbaserede trykfarver, og alt overskydende blæk og stofrester genanvendes. Den primære lyskilde på fabrikken er vinduer, i stedet for kunstigt lys, hvilket reducerer energiforbruget markant. APG arbejder konstant med at reducere fabrikkens indvirkning på miljøet, på en sådan måde, at kvaliteten af tøjet ikke bliver påvirket.